Småbørnshold

Start: 2. september 2019
Slut: 23. marts 2020

Hej drenge og piger!
Hvis I er nogle friske og frække spilopper og I syntes at hop, dans, leg og redskabsbane bare lige er sagen, så er det på dette hold I skal gå!!!
Vi vil igennem vores træning lege og bruge fantasien ved hjælp af redskaber, og til sidst på sæsonen vil vi vise det for alle dem vi kender :-)
Så vi håber at se så mange som muligt, så vi kan have det sjovt sammen.
PS. Besked til mor og far: Der skal forventes en mindre udgift til opvisningstøj.

Hold 09: Forældre/børn 1-3 år

Dag og tid: Lørdag kl. 09:00 - 10:00
Sted: Herfølge-Hallen, hal B
Instruktører: Simone Nøhr Bille Strøbæk - kontakt: simonelivsnyderen@hotmail.com
Hjælpetrænere:
Start: 7. september 2019
Slut: 28. marts 2020
Betaling: kr. 825,- pr. familie

Velkommen til børne- og forældregymnastik!
Dette hold er gymnastik, leg og bevægelse på børnenes præmisser, men også de voksne vil med garanti blive udfordret og få pusten op. Børnenes motorik, balance, rytme mm. vil blive styrket, når vi bevæger os til musik, bruger redskabsbane, slår kolbøtter, synger sange, kaster med bolde, laver lege og meget andet, og ikke mindst vil det være en time med fuld fart på, hvor børn og forældre får mulighed for at grine og bevæge sig sammen.

Bemærk!
Prisen for at deltage er pr. familie. Tilmeld venligst kun yngste barn. Meddel herefter navnene på resten af deltagerne til instruktørerne, når holdet er startet.

Hold 10: Dans og hop 3-4 år

Dag og tid: Lørdag kl. 10:15-11:15
Sted: Herfølge-Hallen, Hal B
Instruktør: Simone Nøhr Bille Strøbæk - kontakt: simonelivsnyderen@hotmail.com
Hjælpetrænere:
Start: 7. September 2019
Slut: 28. marts 2020

Velkommen til dans og hop.
Dette hold er gymnastik og leg for både drenge og piger. Børnenes motorik, balance, rytme og koordination vil blive styrket. Sammen med jævnaldrende vil børnene skulle bevæge sig til musik, udforske hvad kroppen kan, lave bevægelseslege og meget mere. Der vil også blive gjort brug af redskaber så som bolde, trampoliner, ærteposer, linebomme mm. Sluttelig vil vi øve på nogle simple serier, så børnene til gymnastikopvisningen kan vise hvor dygtige, de er. En gang om måneden får forældre mulighed for at komme med ind og se, hvad vi laver, men ellers er dette hold uden forældre.