Hold sæson 2019-2020

Herfølge Gymnastikforening er klar til gymnastiksæsonen 2019-2020. Vore tilbud henvender sig til alle aldersgrupper og omfatter rytmegymnastik, spring, Hop-Shop, Zumba, afspændingsgymnastik, familiehold, ældregymnastik og motionsgymnastik.

Vi glæder os til at se jer alle igen i år, samtidigt med at der skal lyde et stort velkommen til nye gymnaster og forældre.

Du kan tilmelde dig på denne hjemmeside ved at vælge Tilmelding, vælge Gymnastik, finde det pågældende hold, udfylde formularen og betale med Dankort.

Klik her for at tilmelde.

Hver undervisningstime er på 50 minutter, hvis ikke andet oplyses af instruktøren. Alle kontingenter er ekskl. evt. dragtkøb eller dragtleje.

Flere hold vil deltage i opvisninger arrangeret af DGI i foråret 2020. Desuden vil gymnasterne i løbet af sæsonen blive tilbudt deltagelse i forskellige weekendarrangementer og legedage – blandt andet vores fastelavnsdag i februar 2020.

Undervisningen starter i uge 36 (fra den 2. september 2019).

Sæsonen kører frem til Herfølge Gymnastikforenings egen forårsopvisning, som afholdes i Herfølge-Hallen lørdag den 28. marts 2020.

Yderligere information fås hos gymnastikudvalget:

Brian Sparre, tlf. 5158 0658 - Rie Pedersen, tlf. 2463 8434
Berit Nielsen, tlf. 3120 1375 - Stine Korte Jensen, tlf. 5350 1227

Vel mødt til en god sæson!