Hold sæson 2022-2023

Herfølge Gymnastikforening er klar til gymnastiksæsonen 2022-2023. Vores tilbud henvender sig til alle aldersgrupper og omfatter Hip Hop, Zumba, Power Motion, afspændingsgymnastik, Høvdingebold, ældregymnastik og motionsgymnastik.

Vi glæder os til at se jer alle igen i år, samtidigt med at der skal lyde et stort velkommen til nye gymnaster og forældre.

Du kan tilmelde dig på denne hjemmeside ved at vælge Tilmelding, vælge Gymnastik, finde det pågældende hold, udfylde formularen og betale med Dankort.

Hver undervisningstime er på 50 minutter, hvis ikke andet oplyses af instruktøren. Alle kontingenter er ekskl. evt. dragtkøb eller dragtleje.

Flere hold vil deltage i opvisninger arrangeret af DGI i foråret 2023. Desuden vil gymnasterne i løbet af sæsonen blive tilbudt deltagelse i forskellige weekendarrangementer og legedage – blandt andet vores fastelavnsdag i februar 2023.

Undervisningen starter i uge 36 (fra den 5. September 2022).

Sæsonen kører frem til Herfølge Gymnastikforenings egen forårsopvisning, som afholdes i Herfølge-Hallen lørdag den 25. Marts 2023.

Yderligere information fås hos gymnastikudvalget:

Stine Korte Jensen, tlf. 5350 1227 træffes mellem 16-17

Vel mødt til en god sæson!