Voksenhold

Instruktør: Helle Egtved Svenningsen – kontakt: helleegtved@live.dk
Start: 2. september 2019
Slut: 23. marts 2020

Glad motion for mænd i alle aldre er et hold der ikke går til opvisning, men til gengæld får du en grundig opvarmning hvor styrke, udholdenhed, kondition og godt humør til god musik spiller en stor rolle.
Det sociale samvær er der også tid til på holdet.
Har du lyst til at få rørt dig ”i godt selskab” er dette hold måske lige noget for dig!
Velkommen til sæson 2019/2020!

Hold A: Soft Hop-Shop (HG-kort)

Dag og tid: Mandag kl. 18.00-19.00
Instruktør: Helle Egtved Svenningsen – kontakt: helleegtved@live.dk
Start: 2. september 2019
Slut: 23. marts 2020
Betaling: kr. 30,-/gang eller kr. 250,-/10 gange eller kr. 400,-/20 gange (HG-kort)

Til Soft Hop-Shop får du rørt hele kroppen godt igennem. I programmet indgår opvarmning, styrke, kondition samt udstrækning/afslapning!
I Soft Hop-Shop indgår der ikke hop og løb – men vær sikker på at få sved på panden alligevel!
Soft Hop-Shop er for unge/gamle, uøvede/øvede, mænd/kvinder. Der er simpelthen plads til alle!
Dyrk Soft Hop-Shop som selvstændig sport eller kombinér det med andre sportsgrene!
Der er ikke forhåndstilmelding til dette hold. Man møder bare op, når man kan, og betaler pr. gang eller med HG-kort.

Hold B: Cirkeltræning (HG-kort)

Dag og tid: Mandag kl. 18.00-19.00
Sted: Herfølge-Hallen, Træningssal sal 1
Instruktører: Eva Kofoed - kontakt: evakofoed@hotmail.com
Start: 2. september 2019
Slut: 23. marts 2020

Holdet er for alle som vil have brugt hele kroppen. Vi starter med ca. 20 min. opvarmning hvor vi kommer kroppen igennem. Derefter laver vi cirkeltræning ca. 10 stationer som vi kommer igennem 2 gange af 1 minut. Cirkeltræningen består af forskellige stationer hvor vi blandt andet bruger, elastikker, håndvægte, vægtstænger, store bolde, rondobolde, sjippetove, stepbænke m.v..

Til slut vil der være lidt udstrækning.

Holdet henvender sig til kvinder og mænd. Større børn må godt deltage sammen med forældre.

Der trænes på forskellige niveauer, så alle kan være med. Jeg glæder mig til at se jer alle.

Hold D: Afspændingsgymnastik (HG-kort)

Dag og tid: Tirsdag kl. 19.00-20.00
Sted: Herfølge-Hallen, træningssal 1
Instruktører: Anna Camilla Knutzen - kontakt: annahillestrom@gmail.com eller tlf 2620 0962
Start: 22. Oktober 2019
Slut: 24. marts 2020

På holdet arbejder vi med styrkelse af både de store og små muskler for at opnå slanke og smidige muskler, støtte kroppens svageste led samt øge kropsbevidsthed og balance. I undervisningen vil der være elementer af Pilates og Yoga. Holdet er velegnet som støtte til genoptræning, men absolut også til dig, der ønsker at udfordre dig selv. Vi vil i løbet af sæsonen gøre brug af elastikker, redondo bolde m.m. Alle kan deltage og alle vil blive udfordret!

Hold E: Zumba fitness (HG-kort)

Dag og tid: Onsdag kl. 18.00-19.00
Sted: Herfølge-Hallen, træningssal 1
Instruktør: Birgit Swartz - kontakt: swartzbirgit@gmail.com
Start: 4. september 2019
Slut: 25. marts 2020

Zumba fitness er et latinamerikansk inspireret danse-fitness program, som kombinerer lækre internationale danserytmer og medrivende trin, så træningen bliver festlig og sjov.
Alle skal kunne være med, så vi benytter dansenes basistrin og bygger øvelserne op fra bunden.