Hold 03: Glad motion for mænd i alle aldre

Instruktør: Helle Egtved Svenningsen – kontakt: helleegtved@live.dk
Start: 12. September 2022
Slut: 27. Marts 2023

Glad motion for mænd i alle aldre er et hold der ikke går til opvisning, men til gengæld får du en grundig opvarmning hvor styrke, udholdenhed, kondition og godt humør til god musik spiller en stor rolle.
Det sociale samvær er der også tid til på holdet.
Har du lyst til at få rørt dig ”i godt selskab” er dette hold måske lige noget for dig!
Velkommen til sæson 2022/2023

Hold A: Powermotion (HG-kort)

Dag og tid: Mandag kl. 18.00-19.00
Sted: Herfølge-Hallen, Træningssal sal 1
Instruktører: Eva Kofoed - kontakt: evakofoed@hotmail.com
Start: 5. september 2022
Slut: 27. Marts 2023
Betaling: kr. 30,-/gang eller kr. 250,-/10 gange eller kr. 400,-/20 gange (HG-kort)

I løbet af 50 minutter vil vi komme hele kroppen igennem. Der vil være styrke, kondition og smidighedstræning. Alle vil kunne være med. Hver træning er 50 minutter og slutter altid af med lidt udstrækning. Man behøver ikke at være i god form for at deltage, dette skulle gerne komme i løbet af sæsonen. Holdet henvender sig til alle uanset aalder, dog minimum 15 år.

Holdet henvender sig til kvinder og mænd. Større børn må godt deltage sammen med forældre.
Der trænes på forskellige niveauer, så alle kan være med. Jeg glæder mig til at se jer alle.

Hold B: Zumba fitness (HG-kort)

Dag og tid: Onsdag kl. 18.00-19.00
Sted: Herfølge-Hallen, træningssal 1
Instruktør: Birgit Swartz - kontakt: swartzbirgit@gmail.com
Start:07. september 2022
Slut: 29. Marts 2023

Zumba fitness er et latinamerikansk inspireret danse-fitness program, som kombinerer lækre internationale danserytmer og medrivende trin, så træningen bliver festlig og sjov.
Alle skal kunne være med, så vi benytter dansenes basistrin og bygger øvelserne op fra bunden.
Der er ikke forhåndstilmelding til dette hold. Man møder bare op, når man kan, og betaler pr. gang eller med HG-kort.