HG-kortet

HG-kortet er Herfølge Gymnastikforenings klippekortsystem til gymnastik og motion: Man møder op, når man vil, og betaler pr. gang.

HG-kortet kan benyttes til Soft Hop-Shop, Zumba Fitness, Afspændingsgymnastik og Cirkeltræning.

Efterårssæsonen starter den 3. september 2018.

Pris pr. gang: kr. 30,-
HG-kort 10 gange: kr. 250,-
HG-kort 20 gange: kr. 400,-

Klik i menuen i venstre side for at få oplysning om tider og steder.

Soft Hop-Shop
Til Soft Hop-Shop får du rørt hele kroppen godt igennem. I programmet indgår opvarmning, styrke, kondition samt udstrækning/afslapning!
I Soft Hop-Shop indgår der ikke hop og løb – men vær sikker på at få sved på panden alligevel!
Soft Hop-Shop er for unge/gamle, uøvede/øvede, mænd/kvinder. Der er simpelthen plads til alle!
Dyrk Soft Hop-Shop som selvstændig sport eller kombinér det med andre sportsgrene!

Zumba Fitness
Zumba fitness er et latinamerikansk inspireret danse-fitness program, som kombinerer lækre internationale danserytmer og medrivende trin, så træningen bliver festlig og sjov.
Alle skal kunne være med, så vi benytter dansenes basistrin og bygger øvelserne op fra bunden.

Cirkeltræning
Holdet er for alle som vil have brugt hele kroppen. Vi starter med ca. 20 min. opvarmning hvor vi kommer kroppen igennem. Derefter laver vi cirkeltræning ca. 10 stationer som vi kommer igennem 2 gange af 1 minut. Cirkeltræningen består af forskellige stationer hvor vi blandt andet bruger, elastikker, håndvægte, vægtstænger, store bolde, rondobolde, sjippetove, stepbænke m.v..

Til slut vil der være lidt udstrækning.

Holdet henvender sig til kvinder og mænd. Større børn må godt deltage sammen med forældre.

Der trænes på forskellige niveauer, så alle kan være med. Jeg glæder mig til at se jer alle.