HG-kortet

HG-kortet er Herfølge Gymnastikforenings klippekortsystem til gymnastik og motion: Man møder op, når man vil, og betaler pr. gang.

HG-kortet kan benyttes til Soft Hop-Shop, Zumba Fitness og Power Motion.

Efterårssæsonen starter den 5. september 2016.

Pris pr. gang: kr. 30,-
HG-kort 10 gange: kr. 250,-
HG-kort 20 gange: kr. 400,-

Klik i menuen i venstre side for at få oplysning om tider og steder.

Soft Hop-Shop
Til Soft Hop-Shop får du rørt hele kroppen godt igennem. I programmet indgår opvarmning, styrke, kondition samt udstrækning/afslapning!
I Soft Hop-Shop indgår der ikke hop og løb – men vær sikker på at få sved på panden alligevel!
Soft Hop-Shop er for unge/gamle, uøvede/øvede, mænd/kvinder. Der er simpelthen plads til alle!
Dyrk Soft Hop-Shop som selvstændig sport eller kombinér det med andre sportsgrene!

Zumba Fitness
Zumba fitness er et latinamerikansk inspireret danse-fitness program, som kombinerer lækre internationale danserytmer og medrivende trin, så træningen bliver festlig og sjov.
Alle skal kunne være med, så vi benytter dansenes basistrin og bygger øvelserne op fra bunden.

Power Motion
Til Power Motion får man sved på panden og pulsen i vejret. Der bliver også tid til lidt udstrækning. Der arbejdes med forskellige redskaber som fx håndvægte, diverse elastikker, step bænke, Power hop, sjippetove og hvad vi ellers finder på. Til hver træning vil der blive lagt vægt på styrke af mave, baller og lår. En del af træningen vil blive i form af cirkeltræning, dog ikke hver uge.