Børne-, junior- og ungdomshold

Hjælpetræner:
Start: 3. september 2019
Slut: 24. marts 2020

Hej friske drenge! Har I lyst til at blive gode til at springe og have det sjovt samtidig? Så er dette det rigtige hold for jer. Hos os vil I få gang i alle jeres muskler og sved på panden. Vi vil selvfølgelig også komme til at lege og hygge en masse. Hos os er alle velkomne, så tag jeres venner og en drikkedunk under armen. Der er plads til alle. Vi skal til opvisning i foråret 2020. Der skal påregnes en udgift på ca. kr. 150,00.

Hold 05: Springpiger 6-7 år

Dag og tid: Onsdag kl. 16.30-17.30
Sted: Herfølge-Hallen, hal B
Instruktører: Berit Nielsen & Karin Kofoed – kontakt: bsll@webspeed.dk
Hjælpetrænere: Freja Lindenskov & Michèle Pedersen
Slut: 25. marts 2020
Betaling: kr. 625,-

Her er et tilbud til alle friske piger som kan lide at springe. Vi skal i løbet af sæsonen blandt andet træne, håndstand, vejrmøller, flikflak, saltoer m.m. For at kunne blive dygtig til disse spring kræver det, at vi til hver træning laver en grundig opvarmning hvor let styrketræning vil indgå. Vi skal deltage i mindst 2 opvisninger i foråret. Der skal påregnes en udgift til opvisningstøj på ca. 250,00. Vi glæder os til at se rigtig mange piger.

Hold 06: Mix spring fra 10 år og opefter

Dag og tid: Onsdag kl. 18.30-21:00
Instruktører: Jim Zachariassen og Charlotte Irming Hansen – kontakt: irming92@hotmail.com
Hjælpetrænere:
Slut: 29. april 2020

Friske piger og drenge søges.

Holdet er for dig, som synes det er sjovt at give den gas på trampoliner og andre springredskaber. MEN du skal kunne lide udfordringer - vi skal nemlig lære rigtige grundspring som f.eks.  vejrmøller, håndstand, kraftspring, araberspring, flikflak, salto og mange flere.

Alt det, lærer vi ved at styrke kroppen gennem en svedig  og effektiv opvarmning, så den er top klar til at lære springene.

Vi træner også rytmisk gymnastik, som vi sætter sammen til serier. Alt sammen med det formål at lave et opvisningsprogram klar til foråret.

Vi forventer at deltage i ca 4 opvisninger.

Sæsonen sluttes af med et stævne i april, hvor holdet deltager som afslutning på sæsonen.

Udgifter til opvisningstøj med påregnes.

Vi glæder os til at møde dig.

Jim & Charlotte

Hold 07: Girlpower 1 - rytmepiger 3. og 4. klasse

Dag og tid: Torsdag kl. 16.30-17.30
Instruktører: Mette Dyrlund Aagaard og Rikke H. Zachariassen - kontakt: Mette@dyrlundaagaard.dk
Start: 5. september 2019
Slut: 26. marts 2020

Er du vild med at danse til fed musik og elsker gymnastik så er dette holdet for dig. Vi skal arbejde med en masse grundgymnastik samt lave nogle fede serier vi skal vise ved 2-4 opvisninger til foråret.
Man skal påregne en ekstra udgift til opvisningstøj og ekstratræninger.

Glæder os til at vi ses.

Hold 10: Girlpower 2 - rytmepiger 5. klasse og opefter

Dag og tid: Torsdag kl. 17.30-19.00
Start: 5. september 2019
Slut: 26. marts 2020

Her er holdet for dig som elsker gymnastik på den fede og anderledes måde. Vi skal arbejde med forskellige udtryk og genre og fede sekvenser og serier som vi skal vise til 2-4 opvisninger til foråret.
Man skal påregne en ekstra udgift til opvisningstøj og ekstra træning.

Håber vi ses.

Hold 11: Springpiger 8-9 år

Dag og tid: Onsdag kl. 17-18.30
Sted: Herfølge-Hallen, trænningssal 1 (I Hal B fra 17:30 - 18:30)